Pro-Aqua - Het Bedrijf

Wij zijn Gerhard Meier (42 jaar oud) en Jürgen Wehner (44 jaar oud), Managing Director van Pro-Aqua International GmbH. Sinds 1992 zitten we in de business van marketing schoonmaak systemen met water filters. Op basis van deze expertise, hebben we in 1997 besloten om een nieuw, innovatief product te ontwikkelen, te produceren en het zelf op de markt te brengen als: de PRO-AQUA interieurreinigingssysteem.

 

Vanaf het begin hebben we gehandeld op grond van een strikte norm van kwaliteit en is de productie uistluitend in Duitsland en zou er geen gebruik gemaakt worden van goedkope importen. Dit laat ons toe van hoge kwaliteit materialen, technische perfectie en een reeks van functies die bijdraagt aan een hoog niveau van bedieningsgemak te garanderen. Ten slotte, het moderne design betekent dat het systeem voor het oog aantrekkelijk is.Onze Schoonmaak System is geregistreerd bij het Duitse octrooibureau, is goedgekeurd door de verschillende agentschappen en het testen is KEMA gecertificeerd.

In november 2001, na een twee jaar durende proeffase (ontwerp en product ontwikkeling), werd de productie opgestart in Suhl (Thüringen). Ons administratie gebouw was van februari 2002 tot juli 2005 in Heilsbronn (Beieren) en vanaf augustus 2005 in Ansbach gevestigd(Beieren).

Vandaag de dag wordt het Pro-Aqua systeem verkocht in meer dan 30 landen over de hele wereld. Als onze klanten hun waardering uiten voor onze kwaliteit van het product, uitstekende service en kosteneffectiviteit, worden we aangemoedigd om verdere uitbreidingen van het bedrijf te overwegen in de toekomst.